Vol van verhalen

Vol van verhalen

Vanuit de kerken in Woerden hebben Susanne Versloot-Vermeulen en Yvonne Bastmeijer-Blonk het initiatief genomen, om verhalen te bundelen; verhalen van gewone mensen, die in de taal van deze tijd verwijzen naar de God van alle tijden. De omslag is geschilderd door Marion Versloot-Bastmeijer. Het resultaat is het boekje ‘Vol van verhalen’(€ 7,50).

 
Wandelen & genieten met God

Wandelen & genieten met God

Op paaszaterdag organiseerde ‘Christelijke vrouwengroep Linn ontmoet’ een wandeling voor Linschotense vrouwen. De wandeling werd begeleid door Paulien Vervoorn uit Woerden. Paulien Vervoorn coacht, traint, (s)preekt en organiseert regelmatig wandel-workshops. Ook schreef zij o.a. het boekje ‘Wandelen & genieten met God’(€ 12,99).

 
Verbonden

Verbonden

‘Verbonden’ (een boekje vol vriendschap) – Gerry Velema, € 9,99.
Een boekje over relaties. Vriendschap kan geweldig zijn, maar ook kwetsbaar. Levenslessen over liefde en verlies, steeds in verbondenheid.

 
Met liefs

Met liefs

‘Met liefs’ (een boekje vol geloof, hoop en liefde) – Gerry Velema, € 10,90.
Een bijzonder geschenk-boekje over loslaten, (zelf)vertrouwen, liefde en vergeving. Gerry Velema loopt in korte stukjes tekst een eindje mee met ieder, die daar behoefte aan heeft.
 

 
Voor jou

Voor jou

‘Voor jou’  (een boekje vol nabijheid) – Gerry Velema, € 9,90.

Nabijheid is het beste medicijn in tijden van verdriet, ziekte, sterven en bij eenzaamheid. Nabij God zijn, bij het Woord zijn, een poosje bij jezelf zijn en al die prachtige momenten van samenzijn. Een mooi, bemoedigend  boekje om cadeau te geven of te krijgen.

 
Troostboek

Troostboek


Troostboek voor lichaam en ziel - Anselm Grün € 16,99

‘Wat het lichaam goed doet, zal ook de ziel goed doen’. Dat is de raad die Anselm Grün geeft in zijn ‘Troostboek voor lichaam en ziel’.

lees meer »
 
Mensen van voorbij

Mensen van voorbij


‘Mensen van voorbij’  Leven met een verlies - Evert Pieter van der Veen. (€ 13,95)

Elk overlijden betekent een pijnlijk verlies voor wie er nauw bij betrokken is. Meer dan ooit besef je, wie iemand voor je was en voor je zal blijven.

 
Een stil moment

Een stil moment


‘Een stil moment’ Troost en Moed. (€ 9,99)

Wijze, bemoedigende en meditatieve teksten van bekende en onbekende mensen over troost en moed.

 
Het boek van vreugde

Het boek van vreugde


‘Het boek van vreugde’  - de Dalai Lama en Desmond Tutu, € 19,95

Dit boek is een “unieke samenwerking tussen 2 Nobelprijswinnaars, wijze vrienden en geestelijk leiders”. Twee van de grootste geestelijke leiders van onze tijd delen hun wijsheid en inzichten over hoe we diepe vreugde kunnen vinden en vasthouden, ondanks de tegenslagen en uitdagingen die het leven in zich draagt.

lees meer »
 
Het kleine boek vol vriendschap

Het kleine boek vol vriendschap


Het kleine boek vol vriendschap - onder redactie van Tiddy Rowan - € 9,95

Het kleine boek vol vriendschap is een mooi uitgevoerd geschenkenboekje, met citaten van anonieme, bekende en onbekende mensen over vriendschap. De betekenis van vriendschap kan verschillen in de diverse fasen van het leven. Toch zijn er bepaalde belangrijke elementen, die bij echte vriendschap altijd aanwezig zijn: Je beleeft een diepgaand plezier aan elkaars gezelschap. Er zijn uitingen van genegenheid en loyaliteit. Het is een relatie, die wederzijds is. Al deze facetten kregen een plekje in dit boekje.

 
Straks zul je groot zijn

Straks zul je groot zijn


'Straks zul je groot zijn' - W. van den Heuvel - € 2,95

In deze gedichtenbundel worden gevoelens vertolkt rondom geboorte, doop en opgroeiende jonge kinderen. Een tiental dichters werkten mee aan dit boekje. Het bundeltje gedichten is een prachtig cadeau bij een geboorte of een doop.

 
Ik heb 't geluk geroken

Ik heb 't geluk geroken


Ik heb ’t geluk geroken (zijn mooiste geluksverzen) - Toon Hermans - € 9,99

Dit boek bevat een bundeling van de mooiste verzen over geluk van Toon Hermans. Voor wie een inspirerend vers zoekt voor een geboorte of een verjaardag, een bemoedigende wens of een troostende gedachte.

 
Ogen die mij zoeken

Ogen die mij zoeken


'Ogen die mij zoeken' (afscheid en uitvaart) - Huub Oosterhuis - € 12,99