Welkom

Welkom
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Linschoten. Onze gemeente bestaat al sinds 1893. Oorspronkelijk als Gereformeerde Kerk, sinds 1 mei 2004 als Protestantse Gemeente te Linschoten. In de Joodse traditie leert men iemand kennen, niet alleen door met hem of haar te praten, maar veeleer door een tijdlang met iemand op te trekken. Zo trekken ook wij met elkaar op langs vele wegen die elkaar regelmatig in 't Kruispunt (en daar buiten) kruisen. Deze website zou je ook als zo'n kruispunt kunnen zien. Wees welkom hier - en waar onze wegen zich ook mogen kruisen
 
Kerkdiensten (live) meebeleven Kerkdiensten (live) meebeleven
Zondag 19 juli was de laatste online viering. Rianne van der Nagel –Meter en Remy van Keulen hebben heel veel tijd en energie gestopt in deze vieringen. Namens de gemeente zijn ze zondag 19 juli bedankt met bloemen en een pakket met regionale producten van lokale ondernemers.
We willen natuurlijk ook iedereen bedanken voor het kijken en de mooie reacties die we op deze online diensten hebben gehad.

Vanaf 26 juli zullen er weer fysieke diensten in ’t Kruispunt plaatsvinden. Het is mogelijk om de dienst in de kerk bij te wonen, maar u kunt de dienst ook thuis bekijken. De dienst kan op twee manieren worden bekeken via onze website:
  1. Tijdens de viering kan de dienst 'live' worden meegemaakt. 
  2. De viering kan ook op een later tijdstip worden bekeken
Om de dienst te volgen of later terug te kijken/luisteren kunt u gebruik maken van deze link:'t Kruispunt op kerkdienstgemist.nl
Met deze technologie is het nu dus zelfs mogelijk om diensten in het buitenland, of op vakantie mee te maken... dat is toch een mooi idee!!!
 
Hulp nodig? Hulp nodig?
Als Protestantse Gemeente te Linschoten hebben wij ons aangemeld voor het landelijke initiatief nietalleen.nl. Met #Nietalleen worden de talloze lokale en kerkelijke hulpinitiatieven aan elkaar en aan hulpvragers verbonden. 

Maar u kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks benaderen! 
Wanneer u zorgen hebt over geloof, gezin, gezondheid, financiën of andere zaken, dan kunt u altijd contact opnemen voor een gesprek. Ook als u praktische hulp nodig hebt, zoals boodschappen doen, de hond uitlaten, koken o.i.d., willen wij u hierbij graag helpen. Neem hiervoor contact op met ds. Rianne van der Nagel-Meter, via 06- 29403717 of predikant @kruispuntlinschoten.nl. Of met Anton den Hartogh, via 06- 51256027 of voorzitter @kruispuntlinschoten.nl. 
 
 
Contact Contact
Bezoekadres 't Kruispunt Linschoten:
Nieuwe Zandweg 16
3461 AH  Linschoten
tel. 410850 (niet permanent bereikbaar)

Postadres Protestantse Gemeente te Linschoten
Engherzandweg 32
3461 AE Linschoten
e-mail: scriba @kruispuntlinschoten.nl

Predikant:
Ds. J.A.A. (Rianne) van der Nagel-Meter
werkt op dinsdag en donderdag
predikant @kruispuntlinschoten.nl
06-29403717

Beheer en zaalverhuur Kruispunt Linschoten:
dhr. B.L. van der Meulen
verhuur @kruispuntlinschoten.nl

Redactie blad Lev:
redactie @kruispuntlinschoten.nl

Webmaster:
webmaster @kruispuntlinschoten.nl

Ledenadministratie:
ledenadministratie @kruispuntlinschoten.nl 

Voor andere contactpersonen klik hier